Mijn Interieurblog | The Trend Girls - The Trend Girls
Gratis verzending vanaf €75,- euro >> Voor 15:00u besteld = zelfde dag verzonden
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Mijn interieur blog

Mijn interieur blog

Welkom op onze nieuwe blog, hier houden we jou op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen, en geven we je tips voor een stijlvol interieur.


Welkom op onze nieuwe blog, hier houden we jou op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen, en geven we je tips voor een stijlvol interieur.

 

 


 

 

Interieur werkt voor mij verslavend. Al van af kinds af aan heb ik een passie én flinke obsessie voor interieur. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als interieurontwerper voor een projectinrichter heb ik in maart 2021 de keuze gemaakt om voor mezelf te starten. En nu zijn we hier, staat mijn eerste blog online, is mijn website na hard werken klaar en zijn de eerste ontwerpen gemaakt.

 

Ik vind het heerlijk om veel inspiratie op te doen tijdens Design Weeks in binnen- en buitenland, inspirerende reisjes en mijn eigen huis onder handen te nemen!

 

Je kunt bij me terecht voor interieuradviezen, interieur ontwerpen enzovoorts, maar in de komende blogs geef ik je ook tips & tricks om zelf met je interieur aan de slag te gaan.

 

 


 

 

Scroll gerust even door mijn volgende blogs en…. make yourself feel at home!

 

Veel liefss,

 

The Trend Girls

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Fijn dat je er bent! Wij en derden partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om voorkeuren op te slaan maar ook voor marketingdoeleinden. Door op 'Oké, duidelijk!' te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies op deze website. Manage cookies